96 14 00 02

hukas@hukas.dk

5 værelses lejlighed i Skive, Frederiksgade 7 F, 1.th.

5.760,00 kr.

FAKTA
Type
Lejlighed
Boligareal
120m²
Værelser
5
Antal plan
2
Ledig fra
Nu
Husdyr
Efter aftale med udlejer
Delevenlig
Ja
Altan
Ja
Cykleskur
Ja
P-Kort
Ja
VarmekildeFjernvarme
ØKONOMI
Leje pr md.
7.200,00 Kr.
Aconto vand
300,00 Kr.
Aconto varme
1.220,00 Kr.
Depositum
21.600,00 Kr.

Plantegningen er kun vejledende og der tages forbehold for fejl og ændringer samt man ikke kan regne med målene.

1
+
Tilføj til kurv

Lækker og stor lejlighed i Skive med plads til familien eller vennerne


Denne store 5-værelses lejlighed på 120 m2, fordelt over to etager, ligger på Frederiksgade i Skive. Det er en rolig sidegade til gågaden, hvilket betyder man er tæt på alt, men stadig trukket tilbage for larmen fra gågaden. Handemuligheder er der nok af med kun 200 meter til Coop 365 og 300 Meter til en Rema 1000.

Lejligheden byder på en stor og indbydende stue med trappe til øverste etage, hvor loftet i kip tillader naturligt lys at strømme ind og skabe en luftig atmosfære. Den er udstyret med en dørtelefon for ekstra sikkerhed og en lækker altan, der giver mulighed for at nyde vejret med udsigt over et hyggeligt gårdmiljø. Køkkenet er stort og komfortabelt med opvaskemaskine samt stort køle-/fryseskab, hvilket gør dagligdagen lettere.

Med 5 værelser er lejligheden delevenlig og tilbyder fleksible indretningsmuligheder for enten 2-3 venner eller en familie, hvor børnene kan have hvert deres værelse, og forældrene kan nyde privatlivet i master bedroom på øverste etage. Der er faktisk kun 200 meter til Aakjærskolen, hvor børnene kun skal over én vej med skolepatrulje, før de stort set er hjemme.

Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i at komme ud og se denne lækre lejlighed? Så skal du blot kontakte os, så vi kan aftale nærmere. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse!

Bygget på ideal.shop