96 14 00 02

hukas@hukas.dk

UDLEJET

3 værelses lejlighed i Skive, Frederiksgade 5 A, 02.th.

5.500,00 kr.

FAKTA
Type
Lejlighed
Boligareal
68 m²
Værelser
3
Antal plan
1
Ledig fra
Denne lejlighed er allerede udlejet
Husdyr
Efter aftale med udlejer
Delevenlig
Ja
Cykelskur Ja
Loftrum Ja
P-Kort
Ja
VarmekildeFjernvarme
ØKONOMI
Leje pr md.
5.500,00 Kr.
Aconto vand
250,00 Kr.
Aconto varme
980,00 Kr.
Depositum
16.500,00 Kr.


Plantegningen er kun vejledende og der tages forbehold for fejl og ændringer samt man ikke kan regne med målene.

Denne lejlighed er allerede udlejet.

Velindrettet 3-værelses lejlighed centralt i Skive


Med denne lejlighed skal man være hurtig. Det er nemlig én af vores mere populære lejligheder på Frederiksgade, som er en sidegade til Skive Gågade. Lejligheden er rummelig og praktisk indrettet, hvilket gør den ideel til dig, der gerne vil bo med en ven/veninde eller et barn.

Ved at bo så centralt kommer der nogle fordele, som f.eks. at der kun er 200 meter til Coop 365 og 300 meter til REMA 1000, hvilket sikrer, at dagligdagens ærinder klares med lethed. Derudover er lejligheden udstyret med både vaskemaskine, opvaskemaskine, køle-/fryseskab samt et stort opbevaringsrum under taget. Alt i alt er det en central og hyggelig lejlighed, hvilket nok også er årsagen til, at den tit bliver udlejet hurtigt.

Lejligheden skiller sig ikke blot ud med sin beliggenhed, men også billige pris, hvilket gør den ideel for dem, der ønsker at bo centralt med en ven eller veninde, mens de stadig har et fredeligt hjem at vende tilbage til.

Så leder du efter en hyggelig, central lejlighed med din ven eller veninde, bør I hurtigst ringe til os og få booket en fremvisning. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, og glæder os til at møde dig!

Bygget på ideal.shop