96 14 00 02

hukas@hukas.dk

3 værelses lejlighed i Skive, Asylgade 1, 3. lejl. 2

5.560,00 kr.

FAKTA
Type
Lejlighed
Boligareal
87 m²
Værelser
3
Antal plan
1
Ledig fra
Nu
Husdyr
Efter aftale med udlejer
Delevenlig
Ja
P-Kort
Ja
Elevator
Ja
Altan
Ja
Depotrum
Ja
Hems
Ja
VarmekildeFjernvarme
ØKONOMI
Leje pr md.
6.950,00 Kr.
Aconto vand
200,00 Kr.
Aconto varme
810,00 Kr.
Depositum
20.850,00 Kr.

Plantegningen er kun vejledende og der tages forbehold for fejl og ændringer samt man ikke kan regne med målene.

1
+
Tilføj til kurv

Centralt beliggende 3-værelses lejlighed i Skive med charme og komfort

Her ser du en af vores yderst populære lejligheder gennem tiden og populariteten er med god grund! Den er nemlig på 3 sal, hvilket giver en flot udsigt over byen, men også følelsen af privatliv, selvom man bor så centralt. Og så har den en elevator, der gør det nemt at komme ind med bæreposer, barnevogn eller lignende.

Lejligheden er centralt beliggende på Asylgade med under 100 meter til indkøbsmulighed og skole samt 200 meter til offentlig transport. Derudover ligger lejligheden for enden af en sidegade til gågaden - perfekt for dem, som gerne vil være tæt på byen, men stadig ikke midt i den. Med sine 87 m² tilbyder lejligheden rummelighed og en praktisk indretning, der er perfekt til både singler, par og ældre.

Med en flot og hyggelig udsigt over byens tage, er denne lejlighed ikke bare et charmerende, men også hyggelig! Den er perfekt for dig, der søger en balance mellem bylivets bekvemmeligheder og hjemmets ro. Nyd synet af Skive fra din egen lille altan ved indgangen, et perfekt sted til at slappe af efter en lang dag eller nyde sin morgenkaffe.

Se billederne af lejligheden, og hvis du har nogle spørgsmål eller har lyst til at se den, er du hjertelig velkommen til at kontakte os! Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller vise dig lejligheden.

Bygget på ideal.shop