96 14 00 02

hukas@hukas.dk

3 værelses lejlighed i Skive, Asylgade 1, 1. lejl. 2

5.560,00 kr.


FAKTA
Type
Lejlighed
Boligareal
84 m²
Værelser
3
Antal plan
1
Ledig fra
Nu
Husdyr
Efter aftale med udlejer
Delevenlig
Ja
P-Kort
Ja
Elevator
Ja
AltanJa
Depotrum
Ja
VarmekildeFjernvarme
ØKONOMI
Leje pr md.
6.950,00 Kr.
Aconto vand
200,00 Kr.
Aconto varme
650,00 Kr.
Depositum
20.850,00 Kr.

Plantegningen er kun vejledende og der tages forbehold for fejl og ændringer samt man ikke kan regne med målene.

1
+
Tilføj til kurv

Flot 3-Værelses Lejlighed på Asylgade i Skive


Hvis du er på udkig efter en flot, central lejlighed i god stand er vores lejligheder på Asylgade 1 måske dem, du leder efter. Denne 3-værelses lejlighed er på 1. sal og er ideel for både familier og ældre. Den er nemlig udstyret med driftssikker elevator, så du nemt kan komme ind med rollator, barnevogn eller indkøbsposer.

Denne ledige lejlighed i Skive er særlig fordelagtig, da den ligger med under 100 meter til både handlemuligheder, skoler og gågade. Den ligger nemlig for enden af en sidegade til gågaden, hvilket giver en god balance mellem at byliv og hjemlig ro. Her er du tæt på alt, men stadig langt nok væk til ikke at blive forstyrret af gågaden.

Lejligheden er også delevenlig, hvis du skulle have lyst til at flytte ind med en ven eller veninde. Den er udstyret med praktiske faciliteter, herunder opvaskemaskine og vaskemaskine, hvilket tilføjer en dejlig komfort til dagligdagen. Den lille altan ved indgangen giver et ekstra uderum, hvor man kan nyde de varme sommerdage med en kop kaffe.

Se billederne af lejlighederne og vurder, om det er noget for dig. Har du lyst til at komme ud og se lejligheden, er du hjertelig velkommen til at kontakte os! Så laver vi en aftale hurtigst muligt eller tager en snak om dine behov.

Bygget på ideal.shop