96 14 00 02

hukas@hukas.dk

UDLEJET

2 værelses lejlighed i Skive, Frederiksgade 7 B, 2.tv.

3.960,00 kr.


FAKTA
Type
Lejlighed
Boligareal
65 m²
Værelser
2
Antal plan
1
Ledig fra
Denne lejlighed er allerede udlejet
Husdyr
Efter aftale med udlejer
Delevenlig
Nej
Altan
Ja
P-Kort
Ja
Cykelskur
Ja
Varmekilde
Fjernvarme
ØKONOMI
Leje pr md.
4.950,00 Kr.
Aconto vand
200,00 Kr.
Aconto varme
650,00 Kr.
Depositum
14.850,00 Kr.

Plantegningen er kun vejledende og der tages forbehold for fejl og ændringer samt man ikke kan regne med målene

Denne lejlighed er allerede udlejet.


Charmerende 2-værelses Lejlighed i hjertet af Skive

Her har du en dejlig, central og indbydende 2-værelses lejlighed i Skive med udsigt til hyggeligt gårdmiljø, der giver lejligheden en rigtig storby-charme. Med sine 65 m² er lejligheden rummelig og stor nok til både at have spiseplads, sofastue og soveværelse.

Lejligheden har et dejligt og åbent køkken med opvaskemaskine, hvor man på de fine sommerdage kan åbne ud til egen sydvendt balkon. Og netop balkonen er noget, som tidligere lejere har fremhævet ved fraflytningerne. At sidde derude og nyde sommeren med et glas hvidvin eller få sin morgenkaffe, dét er bare livet.

Denne lejlighed er en perfekt mulighed for både singler og par, der ønsker at bo centralt, men kombineret med roen fra det lukkede gårdmiljø. I denne lejlighed vil du bo med kun 200 meter til nærmeste indkøbsmulighed og og have nem adgang til byens kulturelle tilbud og oplevelser.

Er du interesseret i at opleve denne Charmerende 2-værelses lejlighed i Skive, så book en fremvisning! Kontakt os med det samme, og så laver vi en aftale.

Bygget på ideal.shop