96 14 00 02

hukas@hukas.dk

Velkommen til Skive, en charmerende by placeret naturskønt bredden af Limfjorden i hjertet af Midtjylland. Skive er en by, der er både rig på historie og skønhed såsom dens natur omgivelser, der virkelig skiller sig ud. Her er både by og natur i harmoni, hvilket giver mulighed for et godt liv i balance. Fra det smukke å løb, der bugter sig gennem byen, til den dybe bøge skov og betagende naturstier, er Skive den ideelle destination for naturelskere. Skive er forbundet med en vidunderlig natursti, der er perfekt til både gå- og løbeture og strækker sig over mange kilometer.

Byen er beliggende i en kommune, der er omgrænset af den smukke Limfjord. Denne vandvej giver Skive en unik skønhed og fantastisk beliggenhed om sommeren. Blæser det fra vest, kan man bade i læ på østkysten. Blæser det derimod fra Øst, kan man bare bade på vestsiden - fordi uanset hvor du er, så er der ikke mere end 12 km. til nærmeste strand:

Der er nemlig hele 190 km. dejlig vandkant rundt om Skive Kommune, hvilket også er én af årsagerne til, at Skive har en stor ro klub med mange venligtsindede medlemmer samt surfer- og dykkerklubber. Så er du interesseret i maritime oplevelser, vil du elske Skive. Dette og meget mere er med til at gøre byen til et perfekt sted for familier, par, unge og alle, der søger en tryg by med naturskøn beliggenhed.

Nord for Skive ligger det naturskønne Salling område, der byder på utallige naturoplevelser. Den nedlagte jernbane, som i ældre tider forbandt hele Salling med Skive, er idag en sammenbundet sti, som man kan tage på opdagelse på. En populær cykel- og vandrings rute for både lokale og turister og en god måde at se alle de flotte landsbyer på.

Find din næste lejlighed i Skive på HUKAS.dk 

I Skive har du altså rig mulighed for at leve et liv i harmoni med naturen. Mange af vores lejligheder ligger i kort afstand til både stranden, skoven og naturstierne, hvilket giver en unik mulighed for at integrere naturen i din hverdag. Du kan se alle vores ledige lejligheder ved at klikke her, eller kontakte os på 96 14 00 02, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have en fremvisning. Vi håber at høre fra dig.

Bygget på ideal.shop